Russische Ginseng

TE GEBRUIKEN BIJ
• concentratiezwakte
• sportinspanning
• seksueel onvermogen
• geestelijke en lichamelijke vermoeidheid

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens, en ’s middags 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

Russische Ginseng is een struik met stekels en handvormige langgesteelde bladeren. De vrucht is een zwarte bes met vijf pitten. Russische Ginseng is overvloedig te vinden in Siberië en erg gewaardeerd als prestatie- en concentratie-verhogend middel.

Russische Ginseng

BETERE PRESTATIES

De wortel van de Russische Ginseng is rijk aan eleutherosiden en is bovendien adaptogeen. Dit wil zeggen dat hij het aanpassingsvermogen van het organisme aan de verschillende situaties verbetert. Russische Ginseng wordt om die reden door Russische astronauten gebruikt om zich beter te kunnen aanpassen aan het leven en werken in de ruimte.

Russische Ginseng herstelt geestelijke vermoeidheid, verhoogt de weerstand en verbetert de recuperatie na fysieke inspanningen. Russische atleten gebruiken de wortel van de plant al sinds lange tijd en hun prestaties op belangrijke sportevenementen mogen er dan ook wezen.

Russische Ginseng is tevens een krachtig stimulerend middel voor de man, in het bijzonder wanneer een verlaagd libido wordt veroorzaakt door stress of ouderdom.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips