Heermoes

TE GEBRUIKEN BIJ
osteoporose, botontkalking
• botbreuken, bindweefselzwakte
tendinitis, tennisarm
reuma, artritis

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens, ’s middags en ’s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

Heermoes is een niet bloeiende plant met zwarte diep onder de grond kruipende wortelstokken die telkens nieuwe scheuten omhoog sturen. Heermoes ook wel “paardenstaart” genoemd groeit op lichte zandgronden, in bermen en in velden.

Heermoes

DE REMINERALISERENDE PLANT

Heermoes beschermt en bevordert de elasticiteit van de pezen dankzij het in de plant aanwezige siliciumdioxide. Op deze wijze beschermt Heermoes de pezen die met name tijdens het sporten zwaar belast worden.

Siliciumdioxide heeft ook een positieve invloed op het herstel van botbreuken omdat het de vorming van weefselmassa op de plaats van de breuk stimuleert.

Heermoes bevordert tevens de synthese van collageen, een stof die in het bot- en bindweefsel zit, waardoor de reconstructie van het kraakbeen bij gewrichtsklachten gestimuleerd wordt.

Een tekort aan silicium komt vaak voor en neemt toe op oudere leeftijd. Een kuur met Heermoes kan dan een heilzame werking op het bot- en bindweefsel hebben.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips