Zeedruif

TE GEBRUIKEN BIJ
• vermageringskuren
• zwaarlijvigheid, afslanken
bronchitis
astma

NIET TE GEBRUIKEN BIJ

• zwangerschap
• periode dat borstvoeding gegeven wordt

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens en ’s avonds 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

Zeedruif komt oorspronkelijk uit Azië en wordt in de Chinese geneeskunst al jaren gebruikt. De stengel van de plant is rijk aan ephedrine dat ook wel plantaardige adrenaline wordt genoemd. Het is dan ook juist de stengel die succesvol wordt gebruikt in de fytotherapie.

BEVORDERT DE AFBRAAK VAN VETTEN

Zeedruif wordt veel gebruikt bij afslankkuren (1-2 maanden) omdat het een aantal interessante eigenschappen heeft. Zeedruif bevordert namelijk de lipolyse (afbraak van vetten) door de vetten die in de vetcellen zijn opgeslagen doeltreffend af te breken. Bovendien verhoogt Zeedruif het basismetabolisme waardoor het lichaam meer caloriën moet verbranden.

VERWIJDT DE BRONCHIËN

Zeedruif heeft dankzij de ephedrine tevens een verwijdend effect op de bronchiën, waardoor het geschikt is voor een diepgaande behandeling van astma en chronische bronchitis. Zeedruif onderdrukt het onaangename gevoel van een verstopte neus en vermindert de slijmafscheiding door de neus. Zeedruif heeft een milde en langdurige werking.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips