Over Menselijk Lichaam

Menselijk Lichaam is een van de grootste algemene Nederlandse gezondheidssites. Maandelijks voorzien wij tienduizenden bezoekers van informatie met betrekking tot gezondheid, lifestyle, voeding en allerlei aanverwante onderwerpen. Dagelijks wordt er informatie aangevuld of herzien. Hierbij wordt feedback van onze bezoekers zeer op prijs gesteld. Elke geplaatste reactie wordt door de redactie gelezen en indien nodig wordt daarop actie ondernomen.

Menselijk Lichaam onderscheidt zich met haar missie om de informatie zo laagdrempelig en objectief mogelijk te presenteren. Het internet staat vol met informatie, maar vaak is de informatie lastig te beschrijven of tegenstrijdig. Wij proberen alle beschikbare informatie van dit moment kort en bondig samen te vatten. Dát is wat wij doen. Wij geven geen medisch advies en dienen absoluut niet ter vervanging van een medisch consult. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Let op: wij geven geen medisch advies en kunnen niet ingaan op individuele gevallen. In verband met uw privacy verzoeken wij u om ons geen persoonlijke, medische of financiële informatie te sturen. Indien wij dit toch ontvangen, zullen wij dit onmiddellijk verwijderen en hier niet op reageren.

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips