Beredruif

TE GEBRUIKEN BIJ
blaasontsteking
• urineweginfecties
prostaatvergroting

NIET TE GEBRUIKEN BIJ

• zwangerschap
• periode dat borstvoeding wordt gegeven

NEVENWERKING

Bij te hoge doseringen kan door prikkeling van het maagslijmvlies misselijkheid of de neiging tot braken ontstaan.

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens en ’s middags 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Drink verspreid over de dag minimaal 1,5 tot 2 liter water.

Beredruif

ALGEMENE BESCHRIJVING

Beredruif gedijt het best op zure grond; ze groeit vooral op de heide en in bergachtige gebieden. Het heestertje met zijn kleine onopvallende blaadjes komt in heel Europa voor en heeft een enorm geneeskrachtig potentieel.

TEGEN URINEWEGINFECTIES

Beredruif verhoogt de urinehoeveelheid en stimuleert zo de afscheiding van ureum door de nieren. De kleine blaadjes zijn rijk aan arbuto-side dat in het lichaam wordt omgezet tot hydroquinone welke vervolgens zeer actief inwerken op de belangrijkste veroorzakers (colibacillen) van de problemen met de urinewegen.

Beredruif verricht zijn genezende werk vooral in het darmkanaal, dat meestal een soort “opslagplaats” voor deze ziektekiemen is. Door de aanwezigheid van het arbutoside is Beredruif bij uitstek geschikt om beginnende blaasontstekingen snel en effectief te bestrijden.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips