Valeriaan

TE GEBRUIKEN BIJ
nervositeit, stress
slapeloosheid
examenvrees
• tabaksverslaving

AANBEVOLEN DOSERING

Bij slapeloosheid: 2 capsules vóór het avondeten en 2 capsules net vóór het slapengaan met voldoende water innemen. Bij nervositeit: ’s Morgens, ’s middags en ’s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Digital StillCamera

ALGEMENE BESCHRIJVING

Valeriaan komt van nature in Europa voor en groeit op grasrijke, ruig begroeide plekken, doorgaans op vochtige grond langs oevers van zoete wateren. De vaste plant heeft een compacte kluit, wordt tussen de halve en anderhalve meter hoog en bloeit van juni tot augustus met bleekroze bloempjes.

NATUURLIJKE RUSTGEVER

De wortel van de Valeriaan bevat vluchtige olie en valepotriaten die een zeer effectieve kalmerende werking hebben. Valeriaan wordt met succes gebruikt tegen nervositeit, stress, slapeloosheid en examenvrees. Valeriaan is een mild en doeltreffend plantaardig middel dat geen gewenning of versuffing kent.

HELPT ROKERS STOPPEN

Valeriaan kan ook ingezet worden als ondersteunend middel bij tabaksverslaving. Het vermindert de nervositeit en stress die de ontwenning van nicotine met zich meebrengt. Mocht u ondanks de hulp van Valeriaan de verleiding toch niet kunnen weerstaan en steekt u een sigaret op dan zal deze in combinatie met de gebruikte Valeriaan in ieder geval onaangenaam smaken en u wederom van dienst zijn.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips