Groene Thee

TE GEBRUIKEN BIJ
vermagering
• afslankkuren
overgewicht, zwaarlijvigheid
• verbranding van vetten

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens en ’s middags 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

Groene thee wordt op grote schaal verbouwd in koele gebergten van subtropische gebieden. De theestruik houdt van koelte (maar niet van vorst), zuivere lucht en veel vocht. In de fytotherapie zijn het de knoppen en de eerste twee blaadjes van de takken die met succes worden toegepast om af te vallen.

VOOR EEN NOG BETER FIGUUR

De mooie donkergroene blaadjes van de Groene Thee hebben een bijzonder interessante vetafbrekende werking. De aanwezige cafeïne stimuleert de verwijdering van vetten uit de vetcellen door middel van een versnelde enzymatische reactie. Groene Thee verlaagd tevens de opname van suikers en vetten uit de voeding waardoor de calorietoevoer wordt gereduceerd.

Voor een optimaal resultaat wordt Groene Thee in combinatie met Javaanse Thee gebruikt. Op deze wijze worden vetverbranding en vochtafdrij-ving gelijktijdig gerealiseerd hetgeen tot verbluffende resultaten leidt.

Groene Thee is de meest geneeskrachtige drank ter wereld. Uit talloze wetenschappelijke onderzoeken is gebleken, dat de polyfenolen in Groene Thee het lichaam actief beschermen tegen uiteenlopende welvaartsziektes. Het is dan ook een preventief middel tegen kanker en hart en vaatziekten. In China worden maar liefst 300 verschillende soorten thee geproduceerd. Onderverdeeld in de categorieën: Zwarte Thee, Oolong Thee en Groene Thee. Het onderlinge verschil wordt bepaald door de wijze van bewerking. Zwarte en Oolong Thee ontstaan na fermentatie van de bladeren. Dit proces geeft weliswaar aan thee haar specifieke aroma, maar ontneemt aan het extract alle waardevolle polyfenolen. Groene Thee wordt alleen gedroogd.

Het bevat dus nog alle polyfenolen die oorspronkelijk in de bladeren van de Theeboom voorkomen. Deze drank neemt de laatste jaren in Europa en Amerika enorm in populariteit toe. Meerdere wetenschappelijke studies maken immers melding van het gunstige effect van Groene Thee op de gezondheid. De polyfenolen blijken als zeer krachtige antioxidanten in het lichaam te werken. Ze neutraliseren vrije radicalen, zodat ze geen ernstige schade kunnen toebrengen aan weefsels en organen.

Dit vermindert het risico van kanker. Voorts bevat Groene Thee nog een unieke reeks van stoffen, die helpen om hart en vaatziekten te voorkomen. Deze inhoudsstoffen verlagen het cholesterolgehalte in het bloed en verwijderen plaque van de vaatwanden. Dit verbetert de doorbloeding en normaliseert een te hoge bloeddruk.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips