Rode Wijnstok

TE GEBRUIKEN BIJ
doorbloedingsstoornissen
spataderen, vermoeide benen
• kneuzingen
koude handen en voeten

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens, ’s middags en ’s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

Rode Wijnstok is een liaanachtige klimplant waarvan de bladeren in de herfst rood kleuren en bestaat in vele verschillende variëteiten. Rode Wijnstok hecht zich met grijpranken en kan zo klimmen, maar wordt in wijngebieden door leiden en snoeien laag gehouden. In Rode Wijnstok capsules zijn de bladeren van slechts één specifieke wijnstokvariëteit gebruikt namelijk de “cépages teinturiers”.

Rode Wijnstok

DE PLANT VOOR DE BLOEDSOMLOOP

Het blad van de Rode Wijnstok bevat anthocyanosiden, polyfenolen en tanninen. De anthocyanosiden helpen de permeabiliteit van de haarvaten te verminderen en hun weerstand te verhogen. Daardoor verhinderen ze opeenhoping van bloed in de aderen waardoor spataderen worden voorkomen. De tanninen hebben een anti-oxiderende werking en helpen zo het collageen aan de binnenzijde van de bloedvaten te beschermen.

Rode Wijnstok is de plant voor de bloedsomloop en wordt succesvol toegepast bij ontsierende aderen, vermoeide benen, kneuzingen en koude handen en voeten.

Nu 20% korting op het Emma Matras

Het Emma matras is meerdere keren als beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond. Op dit moment is het Emma matras met 20% korting te bestellen via onderstaande button. U ziet daar vervolgens staan met welke kortingscode u uw korting kunt claimen. Ook met deze korting krijgt u het matras 100 dagen op proef.

Bestel nu met 20% korting!

- advertorial -
Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips