Teunisbloemolie

TE GEBRUIKEN BIJ
menstruatieklachten
premenstrueel syndroom (PMS)
• gespannen borsten
buikpijn

AANBEVOLEN DOSERING

Gedurende 10 dagen per maand tijdens de tweede helft van de cyclus, ’s morgens, ’s middags en ’s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

De teunisbloem is een tweejarige plant die in de zeventiende eeuw vanuit Amerika in Europa werd ingevoerd en er verwilderde. Tegen de schemering klappen de knoppen van de teunisbloem plotseling open en ontvouwen zich tot grote gele bloemen die vooral door nachtvlinders worden bestoven.

Teunisbloemolie

PREMENSTRUELE STEUN

De Teunisbloemolie die door koude persing uit de zaadjes wordt gewonnen is bijzonder rijk aan de essentiële vetzuren linolzuur en gammalinoleenzuur.

De essentiële vetzuren zijn de voorlopers van de prostaglandinen en zijn actief tijdens de menstruele cyclus. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat Teunisbloemolie, wanneer het tijdens de tweede helft van de cyclus wordt ingenomen, het premenstruele syndroom onderdrukt en de symptomen bestrijdt.

Deze overtuigende resultaten zijn goed nieuws voor vrouwen die maandelijks te kampen hebben met deze ongemakken voorafgaand aan de menstruatie.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips