Venkel

TE GEBRUIKEN BIJ
• maag- darmkramp
winderigheid, opgeblazen gevoel
maagpijn, buikpijn
• onvoldoende borstvoeding

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens, ’s middags en ’s avonds 1 capsule vóór de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

Venkel komt oorspronkelijk uit het oostelijke Middellandse-Zeegebied en de Kaukasus, maar *is nu overal in Europa te vinden. De vrucht is een eivormige, geribde, dubbele dopvrucht die eerst blauwgroen is en tijdens het rijpingsproces groenbruin wordt. Het fijne loof en de zaden van de venkelplant hebben een anijsachtige geur en smaak.

Venkel

SPIJSVERTERINGSPROB LEMEN

De vrucht van de Venkel bevat een vluchtige olie die een krampwerende werking heeft en derhalve goed te gebruiken is ter bestrijding van maag-en darmkrampen die vaak veroorzaakt worden door te snel, te pittig en onregelmatig eten.

Venkel bestrijdt de symptomen van een opgeblazen gevoel en winderigheid door zijn positieve invloed op het spijsverteringskanaal. Darmgisting en overmatige vorming van darmgassen worden met Venkel voorkomen.

ONVOLDOENDE BORSTVOEDING

Moedermelk wordt gezien als het ideale voedsel voor de baby. Het bevat alle voedingsstoffen die de baby gedurende de eerste maanden van zijn leven nodig heeft. Venkel stimuleert de melkproductie bij vrouwen die borstvoeding geven.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips