Biergist

TE GEBRUIKEN BIJ
• broze haren en zwakke nagels
• jeugdpuistjes, acne en steenpuisten
• droge en matte huid
• verstoorde darmflora

NIET TE GEBRUIKEN BIJ

• schimmelinfecties (Candida albicans)

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens, ’s middags en ’s avonds 1 capsule vóór de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

Biergist is een microscopische zwam, dus een levend organisme, dat zich in zijn natuurlijke staat bevindt op de schil van sommige vruchten en in de biermost.

Biergist is waardevol door zijn rijkdom aan essentiële aminozuren, vitaminen (voornamelijk B-complex) en mineralen.

Biergist

HOOGSTE GEHALTE AAN LEVENDE GIST

Herlevend Biergist is de actiefste vorm omdat hij het hoogste gehalte aan levende gist garandeert (1 miljard per gram). Biergist is zeer doeltreffend bij een droge of matte huid, zwakke nagels en broos haar. Door zwangere vrouwen wordt Biergist vaak preventief gebruikt om haaruitval na de bevalling te voorkomen.

Door zijn anti-bacteriële werking is Biergist ook geschikt als aanvullende behandeling van acne en steenpuisten. Verder heeft Biergist een herstellend effect op de darmflora. Het wordt daarom aangeraden bij diarree en constipatie (verstop-Ping).

Alleen Biergist dat gestabiliseerd wordt in een zeer droog milieu behoudt zijn volledige integraliteit en activiteit en herleeft in de darm.

Nu 20% korting op het Emma Matras

Het Emma matras is meerdere keren als beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond. Op dit moment is het Emma matras met 20% korting te bestellen via onderstaande button. U ziet daar vervolgens staan met welke kortingscode u uw korting kunt claimen. Ook met deze korting krijgt u het matras 100 dagen op proef.

Bestel nu met 20% korting!

- advertorial -
Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips