Wilde Kastanje

TE GEBRUIKEN BIJ
aambeien
• zwakke bloedvaten
• couperose, spataderen
• kneuzingen, vermoeide benen

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens, ’s middags en ’s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

Wilde Kastanje, ook wel “paardekastanje” genaamd, komt oorspronkelijk uit de Balkan. Deze hoge loofboom heeft een grijsbruine geschubde bast en wijd uitstaande takken. De bloemen van de Wilde Kastanje zijn geelwit en zitten gegroepeerd in dichte, recht-opgaande pluimen. De vrucht is groen en stekelig en bevat de bekende kastanje.

Wilde Kastanje

VOOR BEHOUD VAN EEN STERKE VAATWAND

De schors van de Wilde Kastanje is van groot belang voor de fytotherapie omdat deze rijk is aan esculoside en fiavonoïden. Esculoside stimuleert de elasticiteit van de vaatwanden en verhoogt de weerstand van de haarvaten. Door deze unieke eigenschappen houdt Wilde Kastanje de aderen in een echte topconditie.

De fiavonoïden hebben een ontstekingsremmen-de en vaatvernauwende werking waardoor Wilde Kastanje de pijn ten gevolge van aambeien verlicht.

CIRCULATIE PROBLEMEN

De gelijktijdige aanwezigheid van esculoside en fiavonoïden maken van Wilde Kastanje een effectief middel voor de bestrijding van circulatieproblemen zoals vermoeide benen, couperose, spataderen en kneuzingen.


Nu 20% korting op het Emma Matras

Het Emma matras is meerdere keren als beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond. Op dit moment is het Emma matras met 20% korting te bestellen via onderstaande button. U ziet daar vervolgens staan met welke kortingscode u uw korting kunt claimen. Ook met deze korting krijgt u het matras 100 dagen op proef.

Bestel nu met 20% korting!

- advertorial -
Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips