Echinacea

TE GEBRUIKEN BIJ
griep, verkoudheid
• infecties en ontstekingen
verminderde weerstand
• preventie van winterziekten

AANBEVOLEN DOSERING

preventief: ’s Morgens 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen, acuut: ’s Morgens, ’s middags en ’s avonds 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen

ALGEMENE BESCHRIJVING

De Echinacea, ook wel rode zonnehoed genoemd, komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika en werd door de indianen zowel in- als uitwendig gebruikt. De werking van de Echinacea is veelvuldig onderzocht en telkenmale toonde men zowel een ontstekingsremmende als weerstand verhogende werking aan.

Echinacea

NATUURLIJKE WEERSTANDVERHOGER

De wortel van de Echinacea bevat vetzuren, rutoside, echinacoside (esters van wijnsteenzuur) en polysacchariden. De weerstandsverhogende werking van Echinacea wordt inmiddels door talrijke klinische studies ondersteund en behoeft derhalve geen betoog.

Echinacea leent zich uitstekend voor preventief gebruik. Zodra en zolang de “R” in de maand is dient er weerstand te worden opgebouwd. Een kuur van 1 week per wintermaand is voldoende voor een doeltreffende immuniteit.

ANTIBIOTISCHE WERKING

In de Echinacea bevinden zich verschillende actieve bestanddelen met antibiotische of ontstekingswerende eigenschappen. Dit maakt Echinacea bijzonder geschikt voor de bestrijding van verkoudheid en griep.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips