Sint Janskruid

TE GEBRUIKEN BIJ
• depressiviteit
• innerlijke onrust, overspannenheid
• neerslachtigheid, sombere stemmingen
• prikkelbaarheid

NEVENWERKING

Sint Janskruid kan bij overdosering in combinatie met langdurige blootstelling aan zonlicht bij mensen met een licht huidtype overgevoeligheid veroorzaken.

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens, en ’s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Sint Janskruid

ALGEMENE BESCHRIJVING

Sint Janskruid komt veelvuldig voor in Europa en groeit bij voorkeur op zonnige plaatsen in kalkrijke grond. In de blaadjes zijn doorschijnende olie-klieren zichtbaar die in het tegenlicht op kleine gaatjes langs de randen van het blad lijken.

Sint Janskruid heeft een opmerkelijke relatie met zonlicht want het kruid gaat bloeien rond de tijd dat de zon in ons land de hoogste stand van het jaar heeft bereikt.

VOOR EEN OPTIMALE INNERLIJKE RUST

Sint Janskruid is met name interessant om tijdelijke dieptepunten te overwinnen, ontstaan door het overlijden van een dierbare, relatieproblemen, financiële tegenslag, verstoring van de hormoonhuishouding na de bevalling of tijdens de menopauze.

Sint Janskruid is een volwaardig natuurlijk alternatief dat geen gewenning of andere nadelige bijwerkingen kent. Het kan dan ook zonder problemen gedurende een langere periode worden gebruikt.

Al na 2-3 weken is de positieve invloed van Sint Janskruid duidelijk merkbaar. Het béste resultaat wordt bereikt met een kuur van 2-3 maanden.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips