Tarwekiemolie

TE GEBRUIKEN BIJ
• te hoog cholesterolgehalte
aderverkalking (preventief)
hart- en vaatziekten

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens, ’s middags en ’s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

De tarwekiem bevat het “levende” deel van de graankorrel en bezit alle noodzakelijke ingrediënten voor de groei van de toekomstige plant. De tarwekiem op zich is een zo goed als compleet voedingsmiddel.

Tarwekiemolie

KIEZEN VOOR GOEDE CHOLESTEROL

Tarwekiemolie bevat lipiden en is de rijkste bron van natuurlijke vitamine E. De lipiden bestaan voor een groot deel uit essentiële vetzuren zoals linolzuur, linoleenzuur en arachidezuur.

Door de aanvoer van essentiële vetzuren helpt Tarwekiemolie het organisme een te hoog cholesterolgehalte in het bloed te verlagen. De essentiële vetzuren zijn tevens noodzakelijk voor de aanmaak van de prostaglandinen die op hun beurt de neerslag van cholesterol en verzadigde vètten op de aderwanden verhinderen. Vitamine E heeft een beschermende werking op de aderwanden en helpt zo het cholesterolgehalte te verlagen.

Dankzij de gelijktijdige aanwezigheid van essentiële vetzuren en vitamine E kan Tarwekiemolie zowel gebruikt worden ter voorkoming van harten vaatziekten als voor het reguleren van de cholesterolbalans.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips