Dennenknop

TE GEBRUIKEN BIJ
bronchitis
neusverkoudheid
voorhoofdsholteontsteking
keelontsteking
• hoest, verkoudheid

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens, ’s middags en ’s avonds 1 capsule vóór de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

De grove den groeit van nature in de koudere streken van Europa en het aangrenzende Azië. Het bovenste deel van de bast en de takken zijn roestkleurig; het oudere gedeelte is grijsbruin en gegroefd.

De gepaarde naalden zijn lang, stijf, glanzend blauwgroen en meestal iets gebogen. De gehele boom is met hars doortrokken.

Dennenknop

VRIJ ADEMHALEN

De in Dennenknop gebruikte jonge scheuten bevatten een essentiële olie die het slijm in de longen vloeibaar maakt waardoor het ophoesten wordt vergemakkelijkt. Om deze reden wordt Dennenknop speciaal aanbevolen bij bronchitis en vastzittende hoest.

De vluchtige olie in Dennenknop heeft tevens een zeer sterk antiseptische werking en kan derhalve prima worden ingezet bij een keel- en/of voorhoofdsholteontsteking.

Dankzij de gecombineerde slijmoplossende en ontstekingsremmende werking geeft Dennenknop direct lucht aan verstopte neuzen.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips