Pompoenpitolie

TE GEBRUIKEN BIJ
prostaatvergroting
• pijn bij het urineren
• frequente aandrang tot plassen
• nadruppelen na het plassen

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens, ’s middags en ’s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

De pompoen, is een eenjarige plant met lange kruipende stengels, die oorspronkelijk uit Midden-Amerika komt. De plant heeft grote, stervormige, felgele bloemen en bloeit van juni tot en met september. De vrucht, een bes, is meestal erg groot en hol en bevat platte, ovale, witte zaden die zich in het waterige vruchtvlees bevinden.

Pompoenpitolie

GOED VOOR DE PROSTAAT

Vooral na het 45ste levensjaar neemt de omvang van de prostaat bij mannen geleidelijk toe. Hierdoor wordt het legen van de blaas minder makkelijk en blijft er constant urine in de blaas achter waardoor gemakkelijk blaasontsteking en/of blaasstenen kunnen ontstaan.

Pompoenpitolie is rijk aan sterolglucosiden en wordt om die reden gebruikt tegen goedaardige prostaatvergrotingen en problemen bij het plassen.

Door het gebruik van Pompoenpitolie vergroot de hoeveelheid urine per keer (stevige straal) en wordt zowel het in twee keer komen van de urine als het nadruppelen bestreden.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips