Plantaardige Kool

TE GEBRUIKEN BIJ
voedselvergiftiging
diarree, slechte adem
winderigheid
opgeblazen gevoel

AANBEVOLEN DOSERING

Volwassenen: ’s Middags en ’s avonds 2 capsules vóór de maaltijd met voldoende water innemen. Kinderen (6-15 jr.): ’s Middags en ’s avonds 1 capsule vóór de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

Actieve Plantaardige Kool wordt verkregen door de verkoling van kokosnootschalen. Volgens een speciaal procédé creëert men nadien een netwerk van poriën die het adsorptieoppervlak van de kool aanzienlijk verhogen. Plantaardige Kool wordt gezien als het sterkste natuurlijke adsorptiemiddel dat we momenteel kennen.

Plantaardige Kool

SCHONE DARMEN

Actieve Plantaardige Kool doet zijn werk in het spijsverteringskanaal waar hij prima verdragen wordt. Hij kan op zijn oppervlak verschillende substanties adsorberen zoals bacteriën, toxines, gassen en deze via de ontlasting afvoeren. Daarom is Plantaardige Kool goed te gebruiken bij voedselvergiftiging, een opgeblazen gevoel en diarree.

Plantaardige Kool onderdrukt snel en effectief oprispingen en onaangename darmgassen en is derhalve geschikt voor de bestrijding van winderigheid..

Plantaardige Kool is tevens te gebruiken bij een slechte adem die veroorzaakt wordt door een te hoge darmfermentatie.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips