Blauwe bosbesvrucht

TE GEBRUIKEN BIJ
diarree
buikpijn
• vermoeide en tranende ogen
nachtblindheid

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens, ’s middags en ’s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

De Blauwe bosbes is een lage halfstruik met een kruipende wortelstok en talrijke rechtopgaande, bladerrijke, vertakte stengels die groen en kantig zijn. De Blauwe bosbes komt van nature in Europa voor en groeit op zure, humusrijke, vochtige grond in de bossen en op heidevelden.

TE SNELLE TRANSIT

De Blauwe bosbes vruchten bevatten naast vitamine A en C tevens tanninen. De tanninen in de Blauwe bosbesvrucht helpen de ontlasting dikker te maken en hebben bovendien een antiseptische (ontsmettende) werking. Dit is nuttig omdat diarree meestal het gevolg is van een infectie en/of bacteriën die via het voedsel zijn opgenomen.

Blauwe bosbesvrucht

VERBETERING VAN HET GEZICHTSVERMOGEN

De blauwe bosbesvrucht bevat tevens anthocyanosiden (organische kleurstoffen) die helpen óm het gezichtsvermogen in het donker te verbeteren door zowel de aanmaak van het gezichtspurper (staafjesrood) als de microcirculatie te bevorderen.

Met Blauwe bosbes herstellen vermoeide ogen sneller van een intensieve dag computerwerkzaamheden en verbetert het waarnemingsvermogen voor hen die bij schemering en duisternis slecht zien.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips