Uitslag

Uitslag is het optreden van verkleuringen en huidveranderingen (blaasjes, knobbels, puistjes) van verschillende grootte en groepering op de huid en slijmvliezen. Uitslag kan het teken van een iinfectie zijn (mazelen, rodehond, roodvonk, waterpokken) of van een allergische aandoening (allergie, eczeem, huidziekten). Zie ook: allergie, eczeem, psoriasis, rodehond, koortsuitslag, mazelen en infectie.

Recept bij -> Uitslag

Vitamines
Vitamine A en vitamine E: stimuleren de reparatie van weefsels.
Vitamine B complex: werkt algeheel versterkend.
Vitamine C: verbetert de werking van het afweersysteem.

Mineralen
Calcium en magnesium: nodig voor het weefselherstel.
Zink: versterkt het afweersysteem en bevordert het weefselherstel.

Aminozuren
Methionine: verwijdert de overtollige histamine uit de hersenen. Deze stof kan jeuk veroorzaken.

Kruiden
Echinacea: versterkt het afweersysteem.
Pau d’arco: helpt bij allergische reacties.

Overige
Bijenpollen: verhogen het afweersysteem van het menselijk lichaam, in het bijzonder bij overgevoeligheid voor allergische reacties.


Relevante artikelen
1 reacties
  1. begon met ontharing met strip op gezicht, is op twee dagen een ernstige contacteczeem geworden die verder gaat, extreme jeuk met dikke bobbels, hitte gevoel in gezicht en een warme oor met prikkelende jeuk binnen in en lichte jeuk in een neusgat, na twee dagen Delphi creme is het nog erger geworden, slapen is niet mogelijk met deze haast pijnlijke jeuk, zie er verschrikkelijk uit vol rode bulten en een rode oor, hoe kan ik genezen en is er een veel sterker middel in de handel die het kan genezen ? Kan de uitslag gevaarlijk worden want ik voel me niet al te best.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips