Methionine

Methionine houdt de huid, het haar en de nagels gezond. Bovendien voorkomt dit aminozuur exceptionele vetophopingen in het lichaam en is het in staat om vermoeidheid te verdrijven. Methionine heeft een antioxidante werking en verwijdert zware metalen uit het lichaam.

Een zeer belangrijke functie is het verwijderen van de overtollige histamine uit de hersenen. Deze stof veroorzaakt jeuk en wordt in nauw verband gebracht met allergische reacties. Dit aminozuur versterkt de haarfollikels en is verder nodig voor een goede werking van vitamine B12. Methionine komt slechts in bescheiden hoeveelheden in onze voeding voor.

Methionine zit in

dierlijke voedingsstoffen zoals:
zuivelproducten, vlees, kip, vis, schaal en schelpdieren.

plantaardige voedingsstoffen zoals:

tarwekiemen, havervlokken, noten, sesamzaad, linzen, sojabonen, avocado.

Nu 20% korting op het Emma Matras

Het Emma matras is meerdere keren als beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond. Op dit moment is het Emma matras met 20% korting te bestellen via onderstaande button. U ziet daar vervolgens staan met welke kortingscode u uw korting kunt claimen. Ook met deze korting krijgt u het matras 100 dagen op proef.

Bestel nu met 20% korting!

- advertorial -
Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips