Knie

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #199697
  Kim
  Gast

  Sinds een paar weken terug ben ik begonnen met hardlopen, heb ik tijdens het hardlopen, last van mijn rechter knie gekregen. Ik ben er als het ware door heen gezakt. Het werd vrij snel dik door het vocht, na een week nam de zwelling af. Heel veel pijn heb ik niet gehad. Maar sinds een paar dagen terug ben ik weer door mijn knie gegaan, en kamp ik met dezelfde verschijnselen. Hij is dit keer niet opgezwollen en doet niet constand pijn. Af en toe voel ik wel een stekende pijn rechts onder mijn rechter knie.

  Ik vraag me af wat dit kan zijn?

  #199710
  Wesley
  Gast

  Beste Kim,

  Zoals je zelf al aangeeft ben je er doorheen gegaan. Mogelijk dus overbelast of overstrekt. Je knie kan dan opzwellen. Die stekende pijn onder je knie kan het gevolg zijn van de quadricepspees die overbelast is.   Deze pees loopt over je knieschijf en hecht aan op de bobbel onder je knie. Overbelasting kan pijn veroorzaken. Met voldoende rust zal de pijn vanzelf wegtrekken.

  Met vriendelijke groet,

  Wesley

   

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips