Witte Malrove

TE GEBRUIKEN BIJ
• vastzittende hoest
• keelontstekingen
bronchitis

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens, ’s middags en ’s avonds 1 capsule vóór de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

Witte Malrove komt oorspronkelijk uit de landen rond de Middellandse Zee. De vaste plant wordt ongeveer 40 cm hoog, houdt van de zon en van losse, liefst kalkrijke grond. De kleine, witte, naar appel ruikende bloempjes bloeien van juni tot oktober. In de bloeitijd is de Witte Malrove bijzonder in trek bij de bijen die de plant met een zacht brommend geluid omringen.

Witte Malrove

VOOR GEZONDE LUCHTWEGEN

De bloemen van de Witte Malrove bevatten marrubiine en slijmstoffen. De marrubiine maakt de uitscheiding van de bronchiën vloeibaarder waardoor het ophoesten van het taaie slijm wordt vergemakkelijkt. De slijmstoffen hebben een verzachtende (smerende) en ontstekingsremmende werking.

Bronchitis is een ontsteking van de bronchiën die zich gewoonlijk vrij snel uitbreidt naar de keel, het strottenhoofd en de luchtpijp. Normaliter wordt bronchitis behandeld met antibiotica. Toch is deze aandoening ook effectief te bestrijden met Witte Malrove omdat het de ontsteking afremt, het ophoesten van slijm vergemakkelijkt en bovendien een verzachtende werking op de keel heeft.

Witte Malrove is door zijn slijmoplossende werking ook uitstekend geschikt voor de behandeling van een vastzittende hoest.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips