Levertraanolie

TE GEBRUIKEN BIJ
• opgroeiende kinderen
• tekort aan vitamine A en D
• ontwikkeling beendergestel (preventief)
• herstel na botbreuken

AANBEVOLEN DOSERING

Kinderen: jonger dan 8 jaar: 1 capsule per dag van 8 -12 jaar: 2 capsules per dag van 13 -15 jaar: 3 capsules per dag ouder dan 15 jaar: 4 capsules per dag Levertraanolie capsules dienen tijdens de maaltijd met voldoende water te worden ingenomen.

Levertraanolie

ALGEMENE BESCHRIJVING

Levertraanolie is bekend om haar hoge voedingswaarde, maar spijtig genoeg ook om haar slechte smaak. Door Levertraanolie te capsuleren hebben we geen last van de nare smaak en kunnen we toch ten volle profiteren van haar rijkdommen.

VOOR EEN EVENWICHTIGE GROEI

Levertraanolie is rijk aan vitamine A, D en essentiële vetzuren. Vitamine A is een belangrijke bouwsteen voor de vorming van het staafjes-rood in het oog. Vitamine D is nodig voor de opname en fixatie van calcium en fosfor door het beendergestel.

Levertraanolie stimuleert derhalve het herstel van botbreuken.

De essentiële vetzuren uit deze olie zorgen voor een goede doorstroming van de celmembranen waardoor een harmonieuze ontwikkeling en werking van het zenuwstelsel bereikt wordt. Levertraanolie is het meest complete voedingssupplement voor opgroeiende kinderen.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips