Kelp

Kelp is een compleet voedingsmiddel uit zee, dat uitgesproken rijk is aan vitamine A, vitamine B complex, vitamine C en vitamine E. Bovendien bevat dit zeewier veel waardevolle mineralen. Kelp heeft een stimulerende werking op de hersenen, maakt de nagels sterk, houdt de bloedvaten in goede conditie en bestrijdt haaruitval. Ook maakt deze zee alg de ontlasting zachter. De mineralen ijzer en koper in kelp helpen bloedarmoede te voorkomen. En de hoge dosering magnesium versterkt de hartfunctie en verhoogt de weerstand tegen stress.

Bovendien geeft het een goede ondersteuning bij het afslanken. Het is een zeer rijke bron van jodium, dat de werking van de schildklier positief beïnvloedt. Jodium verhoogt namelijk de stofwisseling, zodat calorieën sneller worden verbrand. Voorts stimuleert kelp de spijsvertering en reinigt dit zeewierextract de darmen van achtergebleven voedselresten. Ook dit helpt om het ideale lichaamsgewicht te bereiken.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips