Chloor

Ongeveer 85 % van de chloor is terug te vinden in het lichaamsvocht. Het overige deel wordt aangetroffen in de cellen, waaronder de rode bloedcellen. De belangrijkste taken zijn: het assisteren bij de productie van maagzuur, het transport van hormonen en het uitscheiden van koolmonoxide. Voorts levert chloor een belangrijke bijdrage aan het behoud van gezonde pezen en gewrichten.

Er is geen ADH vastgesteld. Chloor is immers een belangrijk bestanddeel van tafelzout, dat in de meeste voedingsmiddelen wordt verwerkt. Geadviseerd wordt om niet meer dan 15 gram chloor per dag te nemen. Het zit in dierlijke voedingsstoffen zoals zeevis, vlees. en plantaardige voedingsstoffen zoals: olijven, zeewier, tafelzout, roggebrood

Nu 20% korting op het Emma Matras

Het Emma matras is meerdere keren als beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond. Op dit moment is het Emma matras met 20% korting te bestellen via onderstaande button. U ziet daar vervolgens staan met welke kortingscode u uw korting kunt claimen. Ook met deze korting krijgt u het matras 100 dagen op proef.

Bestel nu met 20% korting!

- advertorial -
Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips