Konjac

TE GEBRUIKEN Bij
• afslankkuren
• hongergevoel
• snoepzucht
overgewicht, zwaarlijvigheid

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens, ’s middags en ’s avonds 2 capsules een half uur vóór de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

Konjac is een plant waarvan de wortel traditiegetrouw gebruikt wordt voor de bereiding van een van oudsher bekend Japans gerecht “konakku”. Het zijn met name de wortels die in de fytotherapie gebruikt worden om hun absorberende werking.

Konjac

DE HONGERSTILLENDE SLANKMAKER

Uit de knollen van de Konjac trekt men een substantie (glucomannaan) die tot 100 maal zijn eigen volume aan water kan opnemen. Konjac vormt zo een volumineuze gel in de maag waardoor het hongergevoel effectief wordt onderdrukt.

De gel stilt de honger op natuurlijke wijze en is niet verteerbaar door het organisme waardoor het geen calorieën aanvoert. Door de viscositeit van de gel verlaagt Konjac de vet- en suikeropname in de darmen hetgeen leidt tot een nog efficiënter gewichtsverlies.

Voor een optimaal effect dient minimaal 1,5 tot 2 liter water verspreid over de dag te worden gedronken.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips