Driekleurig Viooltje

TE GEBRUIKEN BIJ
eczeem, psoriasis
• luiereczeem, dauwworm
• impetigo (huidinfectie)
• acne

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens, ’s middags en ’s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

Driekleurig Viooltje komt van nature in Europa voor en groeit meestal op akkers, bergweiden en kustduinen. De bloemen zijn geel, wit en violet van kleur of vertonen een combinatie van deze drie kleuren. Elke bloem zit aan een bladloze steel en heeft vijf bloemblaadjes; de onderste bezit een spoor (kleine voortplantingscel).

Driekleurig Viooltje

DE PLANT VOOR DE HUID

De bloemen van het Driekleurig Viooltje zijn rijk aan flavonoïden, saponisiden, anthocyanosiden, slijmstoffen en vitamine E. De saponisiden en anthocyanosiden verwijderen toxines (gifstoffen) door de uitscheidingsfuncties van de nieren en de lever te bevorderen.

Driekleurig Viooltje heeft een bloedzuiverende en ontstekingsremmende werking en wordt om die reden gebruikt bij allergische reacties op de huid en chronische huidziekten.

Dankzij de vitamine E heeft Driekleurig Viooltje tevens een beschermende werking op de huid en gaat het celveroudering tegen.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips