Cat’s Claw

TE GEBRUIKEN BIJ
• koortsblaasjes
verminderde weerstand
• ontstekingen
• ontgiftend na antibioticakuur
• verminderde darmperistaltiek

NIET TE GEBRUIKEN BIJ

• zwangerschap

AANBEVOLEN DOSERING

’s Morgens, en ’s middags 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

ALGEMENE BESCHRIJVING

Cat’s claw behoort tot de familie van de Rubiaceae en is afkomstig uit de jungle van Peru. De klimplant heeft klauwachtige uitsteeksels waarmee hij zich aan de bomen van de jungle vasthaakt. In de Peruviaanse geneeskunde wordt de schors gebruikt voor de behandeling van reuma, inwendige infecties, het verzorgen van wonden etc.

Cat’s Claw

NATUURLIJK ANTIBIOTICUM

De schors van de Cat’s claw bevat alkaloïden waardoor celveroudering wordt tegengegaan (anti-oxidanten werking). Cat’s claw stimuleert het immuunsysteem waardoor beter weerstand kan worden geboden tegen bacteriële en virale infecties zoals koortsblaasjes.

Cat’s claw heeft een sterke ontstekingsremmen-de werking dankzij de aanwezigheid van glyco-siden. Na het gebruik van een penicilline- of antibioticakuur kan het lichaam met Cat’s claw worden gereinigd.

Cat’s claw kan tevens gebruikt worden bij vermindering van de darmperistaltiek of bij intestinale problemen zoals zweren, de ziekte van Crohn en onevenwicht in de darmflora.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips