Review van de Emma Diamond topper

De kwaliteit van je nachtrust is erg belangrijk en is onder meer afhankelijk van je matras. Heb je soms het idee dat je matras wel iets comfortabeler mag zijn? Dan kun je ervoor kiezen om een topper aan te schaffen. Een topper kun je gewoon op je huidige matras leggen. Hoe comfortabel een topper is, is afhankelijk van de specifieke topper die je kiest en hoe goed de topper op je lichaam aansluit. Wij hebben de Emma Diamond topper uitgeprobeerd en waren zeer te spreken over het ligcomfort van dit topmatras. De Emma Diamond topper zou super ademend en comfortabel zijn, maar ook voldoende ondersteuning aan je lichaam bieden. Hier lees je wat onze testpersonen van deze topper vonden!

Over fabrikant Emma Sleep

Een goede nachtrust is zeer belangrijk en liever neem je dus geen risico’s als je een matras of topper aanschaft. Fabrikant Emma Sleep heeft een zeer goede reputatie en maakt naast toppers ook matrassen en kussens. De matrassen van Emma Sleep zijn diverse keren als best uit de test gekomen. Zo zijn de matrassen onder meer getest door de Consumentenbond en is het matras van Emma Sleep daar ook als best beoordeeld. Of ook het topmatras van Emma Sleep onze hoge verwachtingen heeft waargemaakt, lees je in deze review.

Ideaal voor iedere slaaphouding

Slaap je op je rug, op je buik of op je zij? In alle gevallen zou de Emma Diamond topper een uitstekende keuze moeten zijn. Dat komt doordat de topper uit twee verschillende schuimlagen bestaat en met 8 centimeter toch vrij dik is. De topper biedt voldoende ondersteuning voor het lichaam op de plekken waar dit nodig is. Wij hebben de topper laten testen door zowel een rugslaper als door een buikslaper. Beide testpersonen geven aan dat deze topper comfortabel ligt. Van rug- of nekklachten die op een verkeerde slaappositie kunnen duiden, was de volgende dag geen sprake.

Fabrikant Emma Sleep geeft aan de topper ook geschikt is voor buikslapers. Nu moeten we hier wel een kanttekening bij plaatsen: het slapen op de buik is eigenlijk niet zo goed voor je lichaam. Slaap je op je buik, dan slaap je namelijk ook met een gebogen nek. Je loopt hierdoor meer risico op lichamelijke klachten.

Ideaal voor een hete zomernacht, maar ook voor een koude winter

Het is geen pretje als je ‘s nachts bezweet wakker wordt of als je niet in slaap kunt komen omdat het ijskoud is. De Emma Diamond topper is echter gemaakt van schuim met een grafietcoating. Deze schuimlaag heeft een temperatuurregulerende werking. Je lichaamswarmte wordt hierdoor goed afgevoerd, waardoor je niet snel bezweet wakker wordt. Onze testpersonen hebben de topper op een warme avond getest. De temperatuur van de topper bleef inderdaad steeds aangenaam. We hebben nog niet de gelegenheid gehad om de topper ook bij koudere temperaturen te testen. In theorie zou de topper echter niet te koud moeten worden.

Heerlijk zacht, maar voldoende lichaamsondersteuning

De Emma Diamond topper biedt voldoende lichaamsondersteuning, maar voelt niet hard aan. De schuimlagen van deze topper liggen heerlijk comfortabel volgens onze testpersonen. Met behulp van deze topper met een dikte van 8 centimeter, slaag je erin om vrijwel ieder bed heerlijk comfortabel te maken. Je hoeft dus niet meteen je matras te vervangen om je slaapcomfort aanzienlijk te verbeteren.

10 jaar garantie en 100 dagen proefslapen

Emma Sleep biedt 10 jaar garantie op deze topper en je krijgt de mogelijkheid om het product 100 dagen lang uit te proberen. Omdat je 100 dagen kunt proefslapen, is er geen enkel risico dat je met een topper blijft zitten waar je niet tevreden mee bent. Blijkt dat de topper toch niets voor jou is? Dan kun je de topper retourneren. Emma Sleep brengt daar geen extra kosten voor in rekening. Met 10 jaar garantie kun je er ook behoorlijk zeker van zijn dat je met een kwaliteitsproduct te maken hebt. Wij zijn groot fan van deze klantenservice, want hierdoor is iedereen in staat om de Emma Diamond topper eerst zelf uit te proberen.

Conclusie

Met de Emma Diamond topper verander je ieder matras in een comfortabel matras. De topper biedt een slaapcomfort dat vergelijkbaar is met de matrassen in een 5-sterrenhotel. Wij hebben de topper laten testen door zowel een zijslaper als door een rugslaper en beide testpersonen waren zeer tevreden over dit topmatras. Daarmee lijkt de bewering dat deze topper voor iedere slaaphouding geschikt is, te kloppen. Ook slaagt de topper er inderdaad goed in om je lichaamswarmte af te voeren en blijft je lichaam op een aangename temperatuur tijdens het slapen. De Emma Diamond topper is scherp geprijsd, maar desondanks van hoge kwaliteit. Al met al zijn wij zeer tevreden over deze topper.

Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips