Met deze gratis apps blijf je in topconditie

Steeds meer Nederlanders nemen de moeite om dagelijks aan een gezonde levensstijl, goede voeding en hierdoor een gezond lichaam in topconditie te werken. Met jouw nieuwe iPhone van KPN wordt dit nu dan ook een stuk makkelijker. Deze (gratis) apps helpen je namelijk dagelijks om jouw lichaam in topconditie te houden.

  1. Twilight

Een lichaam in topconditie heeft voldoende rust nodig. Heb jij het idee dat je ‘s nachts moeilijk in slaap komt? Dan is Twilight een goede app voor je. Deze gratis app zorgt ervoor dat je telefoonscherm in een soort van ‘maanstand’ komt zodra je naar bed gaat. Het normaliter fel witte scherm krijgt een zachte, donker gele gloed over zich heen. Dit geeft de hersenen de kans om tot rust te komen, en resulteert in een betere nachtrust!

  1. Substitutions

Deze super handige app helpt je met het behouden van een gezonde levensstijl. Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Heb je een heerlijk recept uitgekozen, heb je net dat ene ingrediënt niet in de kast staan. Substitutions biedt je hier een oplossing. Deze app gaat (zoals de naam al zegt) op zoek naar vervangingen voor dat specifieke product.

  1. C25K

Wil je graag aan je conditie werken, maar kom je af en toe maar moeilijk van de bank af? Dan is de C25K app perfect voor jou. De app staat dan ook voor Couch to(2) 5K: van de bank, zo naar een 5K run. Met een trainingsschema van 3 dagen in de week, stoomt deze app je in 8 weken klaar voor een 5K run. Perfect voor die conditie!

  1. Workout Trainer

Het slechte weer buiten geeft je geen enkel excuus om niet aan je conditie te werken. Met de Workout Trainer app kun je dagelijks, gewoon in huis, aan gevarieerde oefeningen werken om je lichaam te trainen en je conditie op te bouwen. Je kunt je favoriete schema’s bewaren, of zelf je eigen workouts samenstellen. Deze gratis app geeft je de mogelijkheid om dagelijks (van 5 minuten tot anderhalf uur), aan je conditie te werken; super handig in te brengen in je dagelijkse routine dus!

  1. Clean Eating Recipes

Deze app geeft je niet alleen honderden recepten om uit te kiezen: het geeft je de mogelijkheid om met een specifiek doel te koken. Gewichtsverlies, slaap bevorderen of je energieniveau opkrikken? Zoek gewoon een passend recept op in deze app, en je dromen zouden zomaar eens werkelijkheid kunnen worden.

Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips