Becloforte Inhalator

Becloforte Inhalator is een geneesmiddel (aërosol) dat als werkzame stof beclometasondipropionaat bevat. Het middel oefent in de aangegeven dosis een ontstekingsremmende werking in de longen uit.

Toepassing. Astma, dat met corticosteroïden moet worden behandeld.

Voorzorgen/Waarschuwing. Het juiste gebruik van de dosis-aërosol moet vastgesteld worden, zodat de inhalatie synchroon met de inademing verloopt. Men moet bedacht zijn op het optreden van mondinfecties; in zo’n geval direct de arts waarschuwen. Het middel is niet geschikt voor gebruik door kinderen.

Becloforte Inhalator

Gebruik tijdens zwangerschap. Dit middel kan, voor zover bekend, zonder gevaar voor de vrucht, tijdens de zwangerschap worden gebruikt.

Bijwerkingen. Ontstekingen van het mondslijmvlies kunnen optreden.

Wijze van gebruik. Uw arts is verantwoordelijk voor de keuze van dit geneesmiddel. U dient daarom zijn aanwijzingen nauwkeurig op te volgen. Men moet zich het gebruik van de inhalator goed laten uitleggen. Eerst moet men geheel uitademen, en dan bij de inademing de inhalator activeren, om er zeker van te zijn dat het geneesmiddel maximaal in de longen doordringt. Tweemaal daags 1-2 inhalaties zijn in het algemeen voldoende.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips