Agré-Gola

Agré-Gola is een geneesmiddel (in tabletvorm) dat als werkzame stoffen cetylpyridinium, fenol en menthol bevat. Het middel heeft ontsmettende (antiseptische) eigenschappen. Cetylpyridinium is een op de huid en slijmvliezen actieve verbinding met een snelle en krachtige bacteriedodende werking tegen bepaalde typen ziekteverwekkers. Fenol heeft een ontsmettende werking en menthol geeft aan het middel een verfrissende en koele smaak.

Agré-Gola

Toepassing. Beginnende keelpijn.

Voorzorgen/Waarschuwing. De aangegeven hoeveelheid niet overschrijden. Niet langdurig gebruiken; indien na enkele dagen geen verbetering optreedt of de klachten dikwijls terugkomen, dient men de arts (weer) te raadplegen. Diabeten dienen rekening te houden met de in de tabletten aanwezige hoeveelheid suiker.

Gebruik tijdens zwangerschap. Agré-Gola kan, voor zover bekend zonder gevaar voor de ongeboren vrucht, overeenkomstig het voorschrift van de arts worden gebruikt.

Bijwerkingen. Geen.

Wijze van gebruik. Per dag 3 tot 6 tabletten. Kinderen jonger dan 6 jaar niet meer dan 3 tabletten per dag. De werking van de tabletten komt het best tot haar recht, indien men het tablet langzaam in de mond laat smelten.


Relevante artikelen
2 reacties
  1. Peter Ramaker.

    Waar is agre-gola nog te koop.

  2. Rudolf van Dalen

    Waar kan ik dit medicijn bekomen ??????

    Graag een goed antwoord !!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips