Aeropax

Aeropax is een geneesmiddel dat als werkzame stof simeticon in tabletvorm en als drank bevat. Het middel veroorzaakt een verandering in de oppervlaktespanning, hetgeen resulteert in het uiteen vallen van gasbellen.

Toepassing. Inslikken van lucht (aerofagie), opgeblazenheid (meteorisme), gasophoping (flatulentie) veroorzaakt door onjuiste voeding of gebrek aan beweging. Opgeblazen gevoel bij ontsteking van het maagslijmvlies of de dikke darm.

Aeropax

Voorzorgen/Waarschuwing. Niet toepassen bij kinderen.

Gebruik tijdens zwangerschap. Aeropax kan, voor zover bekend zonder bezwaar, volgens voorschrift van de arts worden gebruikt. Aangeraden wordt het middel slechts gedurende een korte periode te gebruiken, daar over de toepassing van dit geneesmiddel gedurende langere perioden in de zwangerschap onvoldoende gegevens bekend zijn.

Bijwerkingen. Geen.

Wijze van gebruik. Tabletten: 1 tablet voor het slapen gaan. De tabletten behoren gekauwd te worden voor het doorslikken. Drank: 1 theelepel (5 ml) driemaal daags na de maaltijd en 1 theelepel voor het slapen gaan.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips