A-E-Mulsin

A-E-Mulsin is de merknaam van een geneesmiddel (in druppelvorm) dat als werkzame stoffen vitamine A en E bevat. Vitamine A beïnvloedt de opbouw en functie van de huid, slijmvliezen en netvlies Het verhoogt tevens de weerstand tegen infecties. Vitamine E werkt vooral op bindweefsel en soortgelijke weefsels.

Het middel bevat in vet oplosbare vitaminen in emulsie, zodanig dat ze buiten het poortadersysteem (dus buiten de lever om) in het lymfstelsel geresorbeerd worden en op deze wijze in de bloedsomloop terecht kunnen komen.

Toepassing. Bij zwakte en uitputting; bij aandoeningen van de lever, galblaas en alvleesklier; hart- en bloedvatstoornissen. Het middel kan ook gebruikt worden bij chronische diarree als gevolg van een gestoorde vertering van vetten.

A-E-Mulsin

Voorzorgen/Waarschuwing. A-E-Mulsin is beperkt houdbaar; de vloeistof koel bewaren.

Gebruik tijdens zwangerschap. Dit middel kan, voor zover bekend zonder gevaar voor de vrucht, overeenkomstig het voorschrift van de arts worden gebruikt.

Bijwerkingen. Geen.

Wijze van gebruik. Volwassenen: dagelijks 5-2Ü druppels; kinderen: dagelijks 2-4 druppels. Zuigelingen (op voorschrift van de arts): dagelijks 1 druppel.


Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips