Zeefbeen

De zeefbeendelen (pars os ethmoideus) bevinden zich tussen de oogkassen en vormen een gedeelte van de binnenwand van de oogkasssen (os orbitalis) en van de laterale wand en een deel van het dak van de neusholte. Het segment van het zeefbeen dat een deel van de binnenwand van de neusholte vormt wordt de orbitale plaat genoemd, terwijl het andere segment, dat het dak en het achterste deel van het tussenschot (septum) van de neusholte vormt, de perpendiculaire (loodrechte) plaat heet.

Zeefbeen

De bovenste en middelste neusschelpen (conchae nasalis superior en media) zijn twee onregelmatig gevormde, schelpachtige uitsteeksels van het zeefbeen die richels op de binnenwand van de neusholte vormen.


Nu 20% korting op het Emma Matras

Het Emma matras is meerdere keren als beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond. Op dit moment is het Emma matras met 20% korting te bestellen via onderstaande button. U ziet daar vervolgens staan met welke kortingscode u uw korting kunt claimen. Ook met deze korting krijgt u het matras 100 dagen op proef.

Bestel nu met 20% korting!

- advertorial -
Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips