Bevorder een gezonde nachtrust met melatonine

Stress? Sollicitatiegesprek? Jetlag? Grote kans dat je ’s avonds wakker ligt in bed. Iedereen valt weleens minder makkelijk in slaap. Adormi Melatonine Spray bevordert de natuurlijke, gezonde nachtrust.

Wat houdt jou uit je slaap?

Wanneer je ’s avonds onder de wol kruipt, wil je het liefst meteen in slaap vallen. Maar dit lukt helaas niet altijd. Je hoofd is soms nog druk met het verwerken van indrukken, maar ook warmte, een jetlag, wisseldiensten of hormoonwisselingen kunnen je wakker houden. Het drinken van veel koffie of alcohol voor het slapengaan, is ook niet bevorderlijk voor de nachtrust. Dat laatste kan je makkelijk vermijden, maar aan wisseldiensten of een jetlag is niet altijd iets te doen. Als aanvulling kan je Adormi Melatonine Spray gebruiken. Deze helpt je om sneller in slaap te vallen.

De invloed van melatonine op de natuurlijke slaap

Melatonine is een lichaamseigen hormoon dat wordt aangemaakt in de pijnappelklier. Wanneer de duisternis zijn intrede doet, komt de productie van melatonine op gang. Melatonine zorgt ervoor dat je in slaap valt. Maar niet altijd maakt het lichaam genoeg melatonine aan om voldoende slaapopwekkend te zijn. Dit kan allerlei oorzaken hebben, die vaak tijdelijk van aard zijn. Als aanvulling kan je Adormi Melatonine Spray gebruiken om je te helpen sneller in slaap te vallen. Gebruik de spray kort voor het slapengaan; één tot drie keer sprayen is genoeg om de natuurlijke slaap te bevorderen.

Hoe werkt Adormi Melatonine Spray?

De melatoninespray van Adormi heeft veel voordelen ten opzichte van een melatoninetablet. Door de toediening van melatonine via het mondslijmvlies, wordt het direct opgenomen in de bloedbaan. Daarbij maakt Adormi Melatonine Spray gebruik van de unieke, gepatenteerde NEDS-technologie. Deze zorgt ervoor dat de concentratie melatonine vijf minuten na inname al vier keer hoger is dan bij een tablet of ander melatonineproduct zonder NEDS-technologie, met eenzelfde dosering. De spray bevat geen gluten, alcohol en lactose en is niet verslavend. Je kunt de spray dus voor langere tijd gebruiken.

Tips voor een gezonde nachtrust

  • Zorg voor voldoende zuurstof: lucht je slaapkamer regelmatig en laat het raam ’s nachts open staan. Tip: zet een plant in de slaapkamer voor extra zuurstof.
  • Hou de slaapkamer rustig: ruim rommel op en beperk het aantal kleuren. Kies voor natuurlijke kleuren, deze werken rustgevend.
  • Heb je veel gedoe op je werk? Maak een avondwandeling om je hoofd leeg te maken.
  • Vermijd beeldschermen in de slaapkamer. Het blauwe licht beïnvloedt de aanmaak van melatonine en daarmee de natuurlijke nachtrust.
  • Drink geen koffie of alcohol voor het slapengaan.
  • Eet niet te veel/te vet voordat je gaat slapen.

Waar is Adormi Melatonine Spray verkrijgbaar?

Adormi Melatonine Spray is zonder recept verkrijgbaar bij de (online) drogist en apotheek.

Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips