Angsten

Angsten zijn een gevoelstoestand die gepaard gaat met lichamelijk onwel zijn, zweten, hartkloppingen, snelle ademhaling, trillen en verhoogde bloeddruk. Angsten ontstaan vaak zonder een herkenbare aanleiding en kunnen uit het onderbewustzijn voorkomen. Normaal gesproken kan de persoon dan ook niet aangeven waarvoor hij bang is. Hevige angst gaat vaak gepaard met lichamelijke verschijnselen als een verhoogde hartslag en bloeddruk, hartkloppingen, duizeligheid, droge mond, pijn in de borst, misselijkheid, kortademigheid en hoofdpijn. Ook kan er sprake zijn van een bleke gelaatskleur, zweten, een verhoogde productie van adrenaline in het bloed, en stoornissen in de spijsvertering. Een angstproblematiek is een programma dat een vicieus patroon afdraait van bewuste en onbewuste handelingen en gedachten. Deze gedachten en handelingen zijn zowel de motor als de brandstof voor je conditie.

Ondersteunende voedingsstoffen bij angsten

Vitamines
Inositol: heeft een kalmerende uitwerking.
Vitamine B complex: verbetert de werking van de hersenhormonen.

Mineralen
Zink: helpt tegen geestelijke verwarring.

Aminozuren
Histidine: werkt kalmerend bij angstsituaties.
Tryptofaan: stimuleert de productie van het anti stresshormoon serotonine.

Kruiden
Kava kava: gaat angst en onrustgevoelens tegen.

Nu 20% korting op het Emma Matras

Het Emma matras is meerdere keren als beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond. Op dit moment is het Emma matras met 20% korting te bestellen via onderstaande button. U ziet daar vervolgens staan met welke kortingscode u uw korting kunt claimen. Ook met deze korting krijgt u het matras 100 dagen op proef.

Bestel nu met 20% korting!

- advertorial -
Relevante artikelen

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips