Afvallen Buik en Heupen

Wanneer je denkt aan het verliezen van gewicht, dan denk je vooral aan het afvallen buik en heupen. Deze plekken zijn namelijk het meest gevoelig als het gaat om de opslag van vet. Bovendien zien veel mensen deze plekken snel zitten. Om die reden is afvallen buik en heupen erg belangrijk. Mensen willen hun figuur weer krijgen zoals deze moet zijn, maar om goed te kunnen afvallen zijn de noodzakelijke regelgevingen wel vereist.

Afvallen buik en heupen: hoe pak je het aan?

Afvallen begint bij het opnemen van de schade, wat uiteraard erger lijkt dan dat is het is de eerste plek van je lichaam waar vet wordt opgeslagen. Bij een energietekort zullen deze reserves pas worden aangesproken, wanneer alle andere lichaamsdelen reeds zijn aangesproken. Afvallen bij je buik en heupen is dus enorm lastig. Wanneer je lichte honger hebt, kun je veel energie verbranden en op die manier begin je met afvallen.

De verklaring voor deze aanpak is als volgt: wanneer het lichaam geen voedsel tot zich neemt, zullen vetreserves worden aangesproken, overal in het lichaam, dus heeft afvallen bij je buik en heupen zin. Natuurlijk, bij de aanpak voor een programma om te kunnen afvallen buik en heupen is het misschien nog veel verstandiger om een dokter of arts raad te plegen, zodat je aan de hand van professionele hulp kilo’s kwijt kunt raken op de juiste plekken.

Niet makkelijk

Veel beweging is zeer belangrijk bij het afvallen. Hiermee wordt vooral een toenemende mate van beweging bedoeld. In dat geval wordt de stofwisseling namelijk vergroot, waardoor je meer energie verbrand. Dit stimuleert dus het proces van afvallen buik en heupen. Afvallen werkt ook goed in een fitness zaal of gymzaal. Een zaal als deze heeft het grote voordeel dat het toestellen bevat, welke speciaal zijn ontworpen om af te vallen op specifieke lichaamsdelen. De ergonomie van deze toestellen is zeer goed en het sporten op de aanwezige apparaten verloopt zeer efficiënt. Dat maakt afvallen in de sportzaal zo handig. Er zijn vooral veel toestellen die de buik, billen en heupen stimuleren. Daarbij worden vaak ook de bovenbenen getraind. Zo zie je maar weer dat afvallen behoorlijk wat inzet van je zal vragen.

Plaatselijk afvallen

Vooral bij vrouwen is afvallen buik en heupen een cruciale bezigheid. Bij mannen is alleen de buik vaak een kwestie. Met een zogenoemde platte buik dieet kun je de buik middels een dieet stimuleren. Natuurlijk kun je ook veel spierkrachtoefeningen doen om er voor te zorgen dat je vet kunt verbranden. Uiteindelijk is dat een voornaam doel van afvallen buik en heupen. De benen moet je met zeer effectieve oefeningen trainen. Dit kun je gewoon thuis doen, zodat je niet helemaal naar de sportschool hoeft. Een prachtige, slanke buik kun je verkrijgen met fitness apparaten. Thuis kun je de schuine buikspier en de bovenste of onderste buikspieren heel eenvoudig trainen, zodat je er veel vet verbrandt en je een mooie en platte buik van kunt krijgen, die tevens enorm gespierd is.

Simuleren

Het klinkt misschien dom, maar je kunt ook letten op je kledingstijl bij het afvallen buik en heupen. Je kunt je lichaam een mooier figuur geven door op je kleding te letten. De juiste cheans en de juiste soorten shirts helpen je hierbij. Korte topjes, nauwsluitende shirts en openhangen blouses benadrukken een slanke taille en een strakke buik. Wanneer je wilt afvallen, draag dan niet te aak een broek of een rok met een lage taille. Strakke truien of topjes zijn ook niet verstandig, net als korte truien of topjes. Voor beiden gelden ook blouses niet. Wat je juist wel moet doen tijdens het afvallen buik en heupen zijn broeken of rokken, welk een hoge taille hebben. Ook broeken met een rechte pijp zijn een goede keuze. Strakke kledingstukken stimuleren vetrollen, dus is het aan te raden om ze niet te snel aan te trekken.

Afvallen buik en heupen begint uiteindelijk helemaal bij jezelf. Jij zult de eerste stap richting de sportschool moeten zetten, terwijl ook jij in handen hebt hoeveel kilo je kwijt kunt raken. Voor de buitenwereld kun je jezelf tevens slanker weergeven dan je bent. Echter, wanneer je enkele malen in de week een bezoek brengt aan de sportschool en aan de slag gaat met een arts of specialist, dan is het afvallen buik en heupen voor jou een peulenschilletje. Zorg dat je gaat trainen, wanneer je een licht hongerig gevoel hebt zodat het lichaam veel vet verbrandt en je reserves aan gaat spreken. Op die manier kun je zelf al voor een groot deel bepalen hoe ver je kunt komen.


Relevante artikelen
1 reacties
  1. Als je wilt afvallen dan is het belangrijkste niet alleen maar sporten maar ook heel goed letten op de vetten en de hoeveelheid calorieën die je ELKE dag eet. Het draait er niet alleen om sporten en apparaturen! Dat zeker ook maar je zal niet ver raken als je elke dag heelveel vetten en calorieën binnen krijgt! Let op de hoeveelheid die je eet elke dag en wat! Drink ongeveer bij elke maaltijd een glas water! Eet veel fruit en groenten! Maar word ook weer niet te streng met je zelf HONGER JEZELF NIET UIT!

    Tip: hou je zelf in voor een geweldig resultaat en stay focus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MEDISCH VOORBEHOUD

De informatie op Menselijk Lichaam is géén medisch advies. Neem bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op met een arts, specialist of apotheker.

Meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met het laatste nieuws en gezonde tips